ec-about-us

Profil Perusahaan

Didegaké ing 2017

EC minangka organisasi pamriksa kualitas produk pihak katelu ing China, sing didegake ing 2017, kanthi anggota utama saka perusahaan dagang terkenal lan perusahaan inspeksi pihak katelu, kanthi pengalaman luwih saka 20 taun ing teknologi kualitas, kenal karo teknologi kualitas saka macem-macem produk ing perdagangan internasional lan standar industri ing macem-macem negara lan wilayah, minangka organisasi inspeksi bermutu, perusahaan kasebut nduweni tujuan kanggo nyedhiyakake pelanggan karo lembaga inspeksi sing bermutu, perusahaan kasebut nduweni tujuan supaya para pelanggan inspeksi produk bermutu, nyoba , evaluasi pabrik, konsultasi lan layanan kustomisasi. Kisaran produk kami kalebu tekstil, bahan makanan, elektronik, mesin, produk pertanian lan panganan, produk industri, mineral, lsp.

Jangkoan Layanan

Kabeh wilayah China
Asia Tenggara (Filipina, Malaysia, Singapura, Vietnam, Thailand)
Asia Kidul (India, Bangladesh)
Wilayah Asia Lor (Korea, Jepang)
Wilayah Eropa (Inggris, Prancis, Jerman, Finlandia, Italia, Portugal, Norwegia)
Wilayah Amerika Utara (AS, Kanada)
Amerika Selatan (Chili, Brasil)
Wilayah Afrika (Mesir)

world-map1
advantage2

Keuntungan Layanan Kita

Sikap kerja sing jujur ​​lan adil, inspektur profesional kanggo nyuda resiko nampa produk sing cacat kanggo sampeyan.
Priksa manawa barang sampeyan tundhuk karo peraturan keamanan wajib wajib lan non-wajib domestik lan internasional.
Peralatan pengujian sing sampurna, layanan sing sampurna minangka jaminan kapercayan sampeyan.
Fungsi sing fleksibel kanggo orientasi pelanggan, supaya entuk wektu lan papan luwih akeh.
Rega sing cukup, nyuda pamriksa dhewe babagan barang sing dibutuhake kanggo biaya plancongan lan biaya tambahan liyane.
Pengaturan fleksibel, 3-5 dina kerja sadurunge