Pra-Pengiriman

Pemeriksaan Pra-Produksi (PPI) rampung sadurunge proses produksi diwiwiti. Iki minangka layanan penting sing sampeyan nemoni masalah karo bahan substandard sing digunakake ing produksi, nalika nggarap pemasok anyar, utawa ana masalah ing rantai pasokan hulu pabrik. 

Tim QC kita bakal mriksa pesenan kasebut bebarengan karo para pemasok supaya bisa kasedhiya ing kaca sing padha karo sampeyan babagan pangarepan produk. Sabanjure, kita mriksa kabeh bahan baku, komponen, lan barang semi-rampung kanggo konfirmasi cocog karo spesifikasi produk sampeyan lan kasedhiya kanthi jumlah cekap kanggo memenuhi jadwal produksi. Yen ana masalah, kita bisa nulungi pemasok kanggo ngrampungake masalah kasebut sadurunge produksi lan kanthi mangkono nyuda cacat utawa kekurangan produk pungkasan. 

Kita komunikasi karo sampeyan babagan asil inspeksi ing dina kerja sabanjure supaya sampeyan ora ngerti status pesenan sampeyan. Yen ana pihak non-koperatif sing duwe resolusi masalah, kita langsung ngubungi sampeyan rincian kanggo nglengkapi sampeyan lan banjur bisa ngrembug prekara kasebut karo pemasok sadurunge proses produksi.

Proses

Tim inspeksi teka ing pabrik kanthi peralatan lan instrumen sing dibutuhake.
Protokol inspeksi lan pangarepan ditinjau lan disepakati karo manajemen pabrik. 
Kothak pengiriman dipilih kanthi acak saka tumpukan, kalebu saka sing tengah, lan dikirim menyang area sing wis digawe kanggo inspeksi.
Pamriksan lengkap babagan item sing dipilih kanggo verifikasi kepatuhan kabeh ciri produk sing disarujuki.
Asil diwenehake menyang manajer pabrik lan laporan Inspeksi dikirim menyang sampeyan.

Mupangate

https://www.ec-globalinspection.com/pre-shipment/

Ngidini sampeyan kanthi ngerti apa sing dikirim minangka sing sampeyan ngarepake, supaya ora ana kejutan sing larang nalika dikirim.
Nyuda biaya kanthi tim lokal tinimbang tangan lelungan sing larang nalika sampeyan nindakake dhewe. 
Priksa manawa kabeh dokumen peraturan wis kasedhiya kanggo ngirim supaya ora dhendha larang nalika mlebu ing negara tujuan akhir. 
Supaya ora ana risiko lan biaya sing gegandhengan karo pangiriman produk sing ora cocog lan bali lan diskon pelanggan.