Warta

  • Tanggung jawab Kerja Inspektur Mutu

    Alur Kerja Awal 1. Kolega nalika lelungan bisnis kudu ngubungi pabrik paling ora sedina sadurunge budhal supaya ora ana barang sing kudu dipriksa utawa wong sing tanggung jawab ora ana ing fakto ...
    Waca liyane
  • Babagan Pentinge Inspeksi Kualitas ing Dagang!

    Pemeriksaan kualitas nuduhake pangukuran siji utawa luwih atribut kualitas produk nggunakake cara utawa metode, banjur mbandhingake asil pangukuran karo standar kualitas produk sing ditemtokake, lan pungkasane ...
    Waca liyane
  • Pentinge Inspeksi Kualitas kanggo Produk Perusahaan!

    Produksi sing ora duwe inspeksi kualitas kaya mlaku kanthi wuta, amarga bisa ngerti kahanan babagan proses produksi, lan kontrol lan peraturan sing perlu lan efektif ora bakal ditindakake sajrone ...
    Waca liyane
  • Pengawasan bebaya umum ing dolanan bocah

    Dolanan misuwur amarga "kanca cedhak bocah". Nanging, umume wong ora ngerti manawa sawetara dolanan duwe bebaya aman sing ngancam kesehatan lan safety anak-anake. Apa tantangan kualitas produk utama sing ditemokake ing tes kualitas dolanan bocah? Kepiye ...
    Waca liyane
  • Pentinge inspeksi kualitas kanggo produk perusahaan

    Pentinge inspeksi kualitas kanggo produk perusahaan Manufaktur tanpa inspeksi kualitas kaya mlaku kanthi mripat, amarga ora bisa ngerti status proses produksi. Iki mesthi bakal nyebabake ngilangi ...
    Waca liyane
  • Pamriksa kualitas

    Layanan inspeksi, uga dikenal minangka inspeksi pihak katelu utawa inspeksi ekspor lan impor, minangka kegiatan kanggo mriksa lan nampa kualitas pasokan lan aspek liyane sing relevan karo kontrak dagang atas jenenge klien utawa pembeli miturut panjaluk, supaya kanggo che ...
    Waca liyane
  • Standar inspeksi

    Produk cacat sing ditemokake sajrone inspeksi disebar dadi telung kategori: Cacat kritis, mayor lan cilik. Cacat kritis Produk sing ditolak dituduhake adhedhasar ...
    Waca liyane
  • Pemeriksaan alat listrik cilik

    Pangisi daya tundhuk pirang-pirang jinis pamriksa, kayata tampilan, struktur, label, kinerja utama, keamanan, adaptasi daya, kompatibilitas elektromagnetik, lsp. Penampilan pangisi daya, struktur lan pamriksa labeling ...
    Waca liyane
  • Informasi babagan pamriksa perdagangan manca

    Pamriksa perdagangan manca luwih dingerteni tumrap pihak sing melu ekspor perdagangan manca negara. Dheweke akeh dihargai lan mulane diterapake minangka bagean penting ing proses perdagangan manca negara. Dadi, apa sing kudu kita perhatian nalika implementasi khusus kanggo pamriksa perdagangan manca? Ing kene y ...
    Waca liyane
  • Pengawasan tekstil

    Nyiyapake pengawasan 1.1. Sawise lembar negosiasi bisnis diluncurake, sinaoni babagan wektu / proses manufaktur lan alokke tanggal lan wektu kanggo inspeksi. 1.2. Entuk pemahaman awal saka ...
    Waca liyane
  • Pemeriksaan katup

    Ruang lingkup inspeksi Yen ora ana barang tambahan liyane sing ditemtokake ing kontrak pesenan, pamriksan pembeli kudu diwatesi kaya ing ngisor iki: a) Kanggo tundhuk marang peraturan kontrak pesen, gunakake ...
    Waca liyane
  • Ringkesan peraturan dolanan global babagan dolanan lan bocah

    Uni Eropa (EU) 1. CEN nerbitake Amandemen 3 nganti EN 71-7 "Paint Jari" Ing wulan April 2020, Komite Standardisasi Eropa (CEN) nerbitake EN 71-7: 2014 + A3: 2020, standar keamanan dolanan anyar kanggo fin ...
    Waca liyane