Napa EC?

Alesan kanggo kerjo bareng EC

Sampeyan duwe akeh pilihan panyedhiya layanan pihak katelu kanggo digarap. Kita ngurmati para pelanggan amarga percaya lan percaya marang kita. Kita entuk kapercayan kaya dene target sing penting yaiku supaya para pelanggan bisa sukses. Yen sampeyan sukses, kita bakal sukses!

Yen sampeyan durung kerja bareng, kita ngajak sampeyan ndeleng karo kita. Kita mesthi ngormati kesempatan kanggo nuduhake sebab kenapa akeh pelanggan sing wis kepenak milih mitra karo kita kanggo kabutuhan jaminan kualitas.

Apa sing Nggawe EC Beda

Pengalaman

Manajemen kita minangka tim senior QA / QC sing biyen kerja ing Li & Fung udakara 20 taun. Dheweke duwe wawasan sing akeh babagan panyebab utama cacat kualitas lan cara nggarap pabrik babagan langkah korektif lan nggawe solusi sing gegandhengan sajrone proses produksi.

Asile

Umume perusahaan inspeksi mung menehi asil pass / gagal / pending. Kawicaksanan kita luwih apik. Yen orane katup cacat bisa nyebabake asil sing ora nyenengake, kita kanthi proaktif kerja bareng pabrik kanggo ngrampungake masalah produksi lan / utawa nganyarake produk cacat supaya bisa memenuhi standar sing dibutuhake. Asile, sampeyan ora bakal digantung.

Kepatuhan

Makarya dadi karyawan Li & Fung, salah sawijining eksportir / importir paling gedhe kanggo merek global utama ing saindenging jagad, menehi tim khusus babagan manajemen kepatuhan lan manajemen produksi.

Layanan

Beda karo akeh pemain sing luwih gedhe ing bisnis QC, kita ngatur siji kontak kanggo kabeh kabutuhan layanan pelanggan. Wong iki sinau babagan bisnis, lini produk, lan persyaratan QC. CSR sampeyan dadi pengacara ing EC.

Proposisi Nilai Kita

Regane murah
Umume tugas kita rampung kanthi tarif sing rata, tanpa biaya tambahan kanggo plancongan, pesenan rame-rame, utawa kerja ing akhir minggu.

Layanan Cepet
Kita bisa nyedhiyani layanan dina sabanjuré kanggo pemriksaan, pangiriman laporan dina sabanjure, lan nganyari wektu nyata.

Transparansi
Teknologi canggih ngidini kita ngawasi kerja ing situs kanthi nyata lan menehi umpan balik cepet yen dibutuhake.

Integritas
Pengalaman industri sing sugih menehi pinemu babagan kabeh trik "trik" sing digunakake kanggo nyuda biaya.