In-Produksi

Pemeriksaan Pra-Produksi (PPI) rampung sadurunge proses produksi diwiwiti. Iki minangka layanan penting sing sampeyan nemoni masalah karo bahan substandard sing digunakake ing produksi, nalika nggarap pemasok anyar, utawa ana masalah ing rantai pasokan hulu pabrik. 

Tim QC kita bakal mriksa pesenan kasebut bebarengan karo para pemasok supaya bisa kasedhiya ing kaca sing padha karo sampeyan babagan pangarepan produk. Sabanjure, kita mriksa kabeh bahan baku, komponen, lan barang semi-rampung kanggo konfirmasi cocog karo spesifikasi produk sampeyan lan kasedhiya kanthi jumlah cekap kanggo memenuhi jadwal produksi. Yen ana masalah, kita bisa nulungi pemasok kanggo ngrampungake masalah kasebut sadurunge produksi lan kanthi mangkono nyuda cacat utawa kekurangan produk pungkasan. 

Kita komunikasi karo sampeyan babagan asil inspeksi ing dina kerja sabanjure supaya sampeyan ora ngerti status pesenan sampeyan. Yen ana pihak non-koperatif sing duwe resolusi masalah, kita langsung ngubungi sampeyan rincian kanggo nglengkapi sampeyan lan banjur bisa ngrembug prekara kasebut karo pemasok sadurunge proses produksi.

Proses

Tim inspeksi teka sawise produksi diwiwiti lan nggawe protokol inspeksi karo pemasok.
Kabeh proses produksi dievaluasi lan timeline produksi diverifikasi. 
Sampel utawa produk sampeyan sing wis rampung lan rampung dipriksa kanthi macem-macem ciri.
Laporan digawe kalebu gambar kabeh langkah ing proses IPI bebarengan karo rekomendasi yen dibutuhake.

Mupangate

https://www.ec-globalinspection.com/in-production/

Konfirmasi status proyek cocog karo jadwal produksi sing disepakati.
Verifikasi manawa tundhuk karo spesifikasi sampeyan sajrone produksi. 
Awal ndeteksi masalah kualitas.  
Resolusi masalah QC sadurunge produksi isih adoh banget.
Ngindhari risiko sing ana gandhengane karo pangiriman produk sing ora cocog lan ngasilake lan diskon pelanggan.