Audit

Layanan pambiji pabrik bisa mbantu sampeyan ngenali pemasok sing pas kanggo sampeyan, nyedhiyakake landasan sing apik kanggo njamin kualitas produk sing konsisten lan mbantu sampeyan njaga kepentingan merek sampeyan. Kanggo pamilik merek lan pembeli multinasional, luwih penting milih pemasok sing sebanding karo sarat merek sampeyan dhewe. Pemasok sing apik mbutuhake kemampuan kanggo nyukupi kebutuhan produksi lan mutu sampeyan lan kemampuan kanggo nanggung tanggung jawab sosial sing dibutuhake ing lingkungan sing tanggung jawab sosial sing saya canggih.

EC entuk kualifikasi lan informasi sing gegandhengan karo para pemasok liwat kajian situs lan dokumenter babagan pemasok anyar, lan ngevaluasi kahanan dhasar legitimasi, struktur organisasi, staf, mesin lan peralatan, kapasitas produksi lan kontrol kualitas internal kanggo ngawasi evaluasi lengkap panyedhiya babagan keamanan, kualitas, prilaku, kapasitas produksi lan kondisi pangiriman sadurunge nggawe pesenan, supaya bisa njamin prilaku pengadaan bisnis normal Kanggo mesthekake tumindak pengadaan bisnis sing bener.

Layanan evaluasi pabrik kalebu:
Pambiji teknis pabrik
Pambiji Lingkungan Pabrik

Pambiji Tanggung jawab Sosial
Kontrol produksi pabrik
Bangunan keamanan lan pambiji struktural