• company
  • products
  • service

Tekstil - Sundries - Listrik - Industri

EC minangka perusahaan terkemuka sing melu manajemen mutu lan manajemen rantai pasokan. Ora ana tantangan sing gedhe banget!

EC

Babagan kita

Tim kontrol kualitas njamin kualitas, keamanan, lan kepatuhan kabeh produk ing rantai pasokan. Klik ing kene kanggo ndeleng kepiye cara mbantu sampeyan!
Kita dudu umum, nanging pendekatan staf kanggo nggawe kapabilitas teknis khusus kategori kanggo kabeh jinis produk.
Kita mesthi nganyari kabeh warta industri lan perusahaan paling anyar kanggo para pelanggan lan mitra. Mangga nelusuri!
EC wis diakreditasi kanggo nyukupi kabeh syarat peraturan kanggo merek global sampeyan. Penting banget kanggo mitra QC kanggo verifikasi kualifikasi kasebut.

Layanan Kita

Pengawasan

Consumer Goods

Barang Pelanggan

Minangka inspeksi, penilaian, pengujian, lan sertifikasi sing diakoni sacara internasional, kita bakal menehi layanan inspeksi barang konsumen. Sampeyan bisa ndhaptar layanan pamriksa produk EC ing macem-macem tahapan proses manufaktur produk, wiwit desain produk nganti pangiriman.

Industrial Products

Produk Industri

Inspeksi minangka bagean penting kanggo ngontrol kualitas. Kita bakal nyedhiyakake layanan lengkap kanggo produk ing kabeh tahapan kabeh rantai pasokan, ngewangi sampeyan ngontrol kualitas produk ing macem-macem tahapan proses produksi lan kanthi efektif nyegah masalah kualitas karo produk sampeyan.

Pelanggan

  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner
  • Our Partner