ec-about-us

Babagan Kita

EC

Utamane bisa nyedhiyakake layanan jaminan kualitas pihak katelu profesional sing paling apik ing kelas. Layanan kompetitif kalebu inspeksi, audit pabrik, pengawasan loading, pengujian, terjemahan, pelatihan, lan layanan khusus liyane. Kita duwe komitmen kanggo dadi toko mandhiri kanggo nyukupi kabeh kebutuhan rantai pasokan sampeyan ing saindenging Asia.

Anggota tim senior kita kerja ing panyedhiya pihak katelu liyane sing misuwur lan perusahaan dagang gedhe lan nglumpukake pengalaman sing akeh ing macem-macem jaminan kualitas lan manajemen rantai pasokan. Kita ahli ing industri, ing standar teknis, lan mbantu para pelanggan supaya sukses. Telpon supaya bisa kepiye carane.

Tujuan Kita

Kanggo nyedhiyakake layanan paling apik ing kelas supaya bisa ketemu lan ngluwihi pangarepan sampeyan!

Visi Perusahaan

Kanggo nggawe platform layanan pihak katelu sing paling misuwur ing donya.

Misi Inti

Kanggo mbantu para pelanggan sukses, kanthi nambah bathi, nglindhungi merek, lan nambah kepuasan pelanggan.

Pemeriksaan lan Audit Pabrik

EC

Operator inspection dimension of machinig parts by vernier

Kami minangka perusahaan layanan kualitas pihak kaping 3. Jeneng kita "Escort Cat". Kita profesional ing inspeksi, mbukak pengawasan, audit pabrik. Sawetara anggota tim duwe pengalaman sugih luwih saka 25 taun ing industri jasa kualitas.
Kita wis mesthi ngetrapake prinsip "sentris-pelanggan", lan kita setya nyedhiyakake kabeh jinis solusi kanggo masalah kualitas, nggawe layanan mutu mandheg kanggo klien!
We Escort Cat bakal ngadeg ing mburi sampeyan, dadi mitra sing bisa dipercaya!

Sumber Daya Sugih

QC profesional saka kabeh negara.
Bisa ngatur inspektur QC kanthi cepet.

Layanan Profesional

Tim profesional kanggo layanan berkualitas.
Reputasi apik karo layanan berkualitas tinggi.

Biaya Down kanggo Pelanggan

Ora dikenani biaya lelungan.
Kurangi biaya inspeksi meh 50%.

♦ Biaya mudhun kanggo sisih sampeyan! Ora biaya lelungan, lan ora dikenani biaya tambahan ing akhir minggu - Kabeh regane kalebu.
♦ Sawetara anggota tim duwe pengalaman sugih luwih saka 25 taun ing industri jasa berkualitas.
♦ Kita bisa ngatur inspektur QC kanggo sampeyan kanthi cepet sanajan ing wektu 12 jam, lan inspeksi bisa diatur kanthi tepat wektu sanajan ing musim puncak.
♦ Layanan kita bisa disedhiyakake tepat wektu sanajan ing wilayah sing adoh.
♦ Kanggo njupuk keuntungan saka teknologi internet, kita bisa ngawasi kahanan inspeksi ing situs kanthi nyata lan menehi saran kanthi tepat wektu.
♦ Laporan inspeksi bisa dikirim menyang sampeyan sajrone 24 jam sawise mriksa.

Yen sampeyan pengin nggunakake, iki kalebu adipiscing elit. Ut elit Tellus, luctus nek ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.