Pra-Produksi

Pemeriksaan Pra-Produksi (PPI) rampung sadurunge proses produksi diwiwiti. Iki minangka layanan penting sing sampeyan nemoni masalah karo bahan substandard sing digunakake ing produksi, nalika nggarap pemasok anyar, utawa ana masalah ing rantai pasokan hulu pabrik. 

Tim QC kita bakal mriksa pesenan kasebut bebarengan karo para pemasok supaya bisa kasedhiya ing kaca sing padha karo sampeyan babagan pangarepan produk. Sabanjure, kita mriksa kabeh bahan baku, komponen, lan barang semi-rampung kanggo konfirmasi cocog karo spesifikasi produk sampeyan lan kasedhiya kanthi jumlah cekap kanggo memenuhi jadwal produksi. Yen ana masalah, kita bisa nulungi pemasok kanggo ngrampungake sadurunge produksi lan saengga bisa nyuda cacat utawa kekurangan produk pungkasan. 

Kita komunikasi karo sampeyan babagan asil inspeksi ing dina kerja sabanjure supaya sampeyan ora ngerti status pesenan sampeyan. Yen ana pihak non-koperatif sing duwe resolusi masalah, kita langsung ngubungi sampeyan rincian kanggo nglengkapi sampeyan lan banjur bisa ngrembug prekara kasebut karo pemasok sadurunge proses produksi.

Proses

Tinjau lan konfirmasi dokumen desain, pesenan tuku, jadwal produksi, lan tanggal pengiriman.
Konfirmasi jumlah lan kondisi kabeh bahan mentah, komponen, lan produk semi-rampung. 
Audit lini produksi kanggo verifikasi sumber sing cukup kanggo ngrampungake produksi.
Gawe laporan kalebu gambar kabeh langkah ing proses IPI bebarengan karo rekomendasi yen dibutuhake.

Mupangate

https://www.ec-globalinspection.com/pre-production/

Verifikasi kepatuhan karo pesanan tuku, spesifikasi, syarat peraturan, gambar, lan conto asli. 
Identifikasi luwih dhisik babagan masalah kualitas utawa risiko.
Ngatasi masalah sadurunge dadi ora bisa diatur lan larang regane kayata rework utawa proyek gagal.
Aja ana risiko sing ana gandhengane karo pangiriman produk sing ora cocog lan ngasilake lan diskon pelanggan.