Barang konsumen

Telusuri miturut: Kabeh
  • Garment Inspection

    Pengawasan Garment

    Amarga macem-macem wujud dhasar, macem-macem, tujuan, cara produksi lan bahan baku sandhangan, macem-macem jinis sandhangan uga nuduhake desain lan karakteristik sing beda-beda. Maneka klambi uga duwe prosedur lan teknik inspeksi sing beda, fokus dina iki yaiku nuduhake cara mriksa jedhing lan wajan, muga-muga bisa migunani.

  • Textile Inspection

    Inspeksi Tekstil

    Anggere produk ana masalah kualitas (yaiku, kanthi definisi siji utawa luwih ciri), masalah kualitas mbutuhake pamriksan; kabutuhan inspeksi mbutuhake prosedur sing wis ditemtokake (ing tekstil yaiku standar metodologi sing kita sebut). 

  • Toy Inspection

    Inspeksi Dolanan

    Panganan lan sandhangan bocah mesthi dadi perhatian para wong tuwa, utamane dolanan sing ana gandhengane karo bocah uga penting kanggo bocah-bocah dolanan saben dina. Banjur ana masalah kualitas dolanan, sing digatekake kabeh wong amarga pengin anake duwe akses menyang dolanan sing mumpuni, mula personel kualitas QC uga duwe kewajiban sing penting banget kanggo saben produk dolanan mbutuhake kontrol kualitas tinggi, dolanan sing berkualitas dikirimi liwat kabeh bocah.

  • Small electrical appliance inspection

    Pemeriksaan alat listrik cilik

    Pangisi daya tundhuk macem-macem jinis pamriksa, kayata tampilan, struktur, label, kinerja utama, keamanan, adaptasi daya, kompatibilitas elektromagnetik, lsp.

  • Inflatable toys inspection

    Pamriksa dolanan kembung

    Dolanan kalebu kanca sing apik sajrone tuwuh bocah. Ana macem-macem jinis dolanan: dolanan mewah, dolanan elektronik, dolanan tiup, dolanan plastik lan liya-liyane. Nomer negara sing saya akeh wis miwiti undang-undang lan peraturan sing relevan kanggo njaga perkembangan bocah sing sehat.

  • Textile inspection

    Pengawasan tekstil

    Sawise lembar negosiasi bisnis diluncurake, sinaoni babagan wektu / proses manufaktur lan alokke tanggal lan wektu kanggo inspeksi.

  • Consumer goods

    Barang konsumen

    Apa sampeyan produsen, importir utawa eksportir, kita kudu njamin kualitas produk ing saindenging rantai pasokan, yaiku kunci kanggo menang kapercayan saka konsumen kanthi kualitas.