Ngunggah S

Loading Inspection

Akeh masalah sing muncul amarga ngemot kontainer kalebu substitusi produk, tumpukan sing ora apik nyebabake kenaikan biaya amarga kerusakan produk lan karton. Kajaba iku, kontainer mesthi ana kerusakan, cetakan, bocor, lan kayu bosok, sing bisa mengaruhi integritas produk nalika dikirim.

Pemeriksaan pemuatan profesional bakal nyuda akeh masalah kasebut supaya proses pengiriman tanpa kejutan lancar. Pemeriksaan kaya ngono ditindakake amarga akeh sebab. 

Pemeriksaan awal kontainer rampung sadurunge dimuat kanggo kondhisi kayata kelembapan, karusakan, cetakan, lan liya-liyane. Nalika loading wis rampung, staf kanthi acak mriksa produk, label, kondisi kemasan, lan karton pengiriman, kanggo ngonfirmasi jumlah, gaya, lan liya-liyane kaya sing dibutuhake.