Warta Perusahaan

  • Tanggung jawab Kerja Inspektur Mutu

    Alur Kerja Awal 1. Kolega nalika lelungan bisnis kudu ngubungi pabrik paling ora sedina sadurunge budhal supaya ora ana barang sing kudu dipriksa utawa wong sing tanggung jawab ora ana ing fakto ...
    Waca liyane
  • Babagan Pentinge Inspeksi Kualitas ing Dagang!

    Pemeriksaan kualitas nuduhake pangukuran siji utawa luwih atribut kualitas produk nggunakake cara utawa metode, banjur mbandhingake asil pangukuran karo standar kualitas produk sing ditemtokake, lan pungkasane ...
    Waca liyane
  • Pentinge Inspeksi Kualitas kanggo Produk Perusahaan!

    Produksi sing ora duwe inspeksi kualitas kaya mlaku kanthi wuta, amarga bisa ngerti kahanan babagan proses produksi, lan kontrol lan peraturan sing perlu lan efektif ora bakal ditindakake sajrone ...
    Waca liyane
  • Napa sampeyan butuh layanan inspeksi?

    1. Layanan pamriksan produk sing disedhiyakake dening Perusahaan (jasa inspeksi) Ing pangembangan lan produksi produk, sampeyan kudu dipercaya karo inspeksi independen pihak katelu kanggo inspeksi kargo kanggo mesthekake yen saben tahapan produksi memenuhi ...
    Waca liyane
  • Pemeriksaan ing Asia Tenggara

    Asia Tenggara duwe lokasi geografis sing nguntungake. Yaiku prapatan sing nyambungake Asia, Oseania, Samodra Pasifik lan Samodra India. Iki uga rute segara paling cedhak lan dalan sing ora bisa diendhani saka Asia Timur Laut menyang Eropa lan Afrika. Sanalika, ...
    Waca liyane
  • Kebijakan kerja inspektur EC

    Minangka lembaga inspeksi pihak katelu sing profesional, kudu ngetrapake macem-macem aturan pamriksa. Mula, saiki EC bakal menehi tips kasebut marang sampeyan. Katrangan kaya ing ngisor iki: 1. Priksa supaya ngerti barang sing kudu diperiksa lan apa aspek utama sing kudu dielingi. 2. Yen ...
    Waca liyane
  • Apa peran EC ing pamriksa pihak katelu?

    Kanthi nambah wigati babagan kesadharan kualitas merek, luwih akeh merek luwih seneng golek perusahaan inspeksi kualitas pihak katelu sing dipercaya kanggo menehi inspeksi kualitas produk sing digarap, uga kontrol kualitas produke. Ing ...
    Waca liyane