Layanan

world-map

Jangkoan Layanan

➢ Kabeh wilayah china
➢ Asia Tenggara (philippines, Malaysia, Singapore, Vietnam, Thailand)
➢ Asia Kidul (India, Bangladesh)
Region Wilayah Asis sisih Lor (Korea, Jepang)
Region Wilayah Eropa (Inggris, Prancis, Jerman, Finlandia, Italia, Portugal, Norwegia)
➢ Wilayah Amerika Utara (AS, Kanada)
➢ Amerika Selatan (Chili, Brasil)
Region Wilayah Afrika (Egypr)

Layanan kalebu 29 kategori utama

Clothing and home textiles

Klambi lan tekstil omah

Furniture and appliances

Prabot lan prabotan

Consumer goods

Barang konsumen

Hardware

Hardware

Foods

Panganan

Luggage and footwear

Koper lan alas kaki

Cosmetics

Kosmetik

Gifts and crafts

Hadiah lan kerajinan

Sampeyan duwe akeh pilihan panyedhiya pihak katelu sing bakal bisa digarap, lan kita ngormati pelanggan amarga kepercayaan lan kepercayaan marang kita. Kepercayaan iki entuk amarga target utama yaiku supaya para pelanggan sukses. Yen sampeyan sukses, kita bakal sukses!

Yen sampeyan durung bisa kerja bareng karo kita, sampeyan ngajak sampeyan ndeleng karo kita. Kita mesthi ngormati kesempatan kanggo nuduhake alasan manawa akeh pelanggan sing wis kepenak milih mitra karo kita kanggo kabutuhan jaminan kualitas.

Hardgoods

Hardgoods
Hardgood nutupi macem-macem produk lan umume dianggep produk nyata sing dirancang kanggo awet. Ahli catagory kami njamin solusi kontrol kualitas sing paling apik kanggo produk sampeyan. 

Softgoods
Softgood biasane digawe saka bahan alus, kayata tekstil lan kulit. Pengetahuan lan pengalaman tim mbantu produk sampeyan tundhuk karo peraturan lan standar pasar sing dibutuhake. 

Softgoods
Food and Personal Care

Panganan lan Perawatan Pribadi
Panganan lan perawatan pribadi minangka kategori produk sing sensitif banget sing menehi penanganan, pengemasan, panyimpenan, lan pengiriman khusus. Kita verifikasi lan ngawasi kualitas lan keamanan sing dibutuhake.

Konstruksi & Peralatan
Bahan lan peralatan konstruksi mbutuhake inspeksi lan verifikasi fungsi produk, dimensi, dokumentasi teknis, tandha CE, lan uji coba sing cocog yen dibutuhake.

Construction & Equipment
Electronics

Elektronik
Kelingan ing catagory iku umume nyebabake merek lan finansial sampeyan bakal ngrusak. Kita mbantu produk sampeyan memenuhi standar pasar supaya ora ana risiko kasebut.